Μόνωση Σπιτιού -Αντώνης Ελευθεράκης

 

Εργολάβος Οικοδομών Αντώνης Ελευθεράκης

ΤΗΛ . 6956519177 

Εγγυημένη εργασία


Ενεργειακή αναβάθμιση και προστασία διαρκείας της κατοικίας σας

Η μόνωση της ταράτσας μιας κατοικίας είναι από τις πιο συνηθισμένες αλλά και απαραίτητες εργασίες που γίνονται σε με στόχο την προστασία της από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Ιδιαίτερα σήμερα είναι επιβεβλημένη και για την ενεργειακή αναβάθμισή ενός κτηρίου καθώς συμβάλλει στην μείωση των αναγκών και δαπανών σας για εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος για θέρμανση και κλιματισμό.

 

Η μόνωση ταρατσών είναι βασική κατηγορία της δέσμης των υπηρεσιών μας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την επιμέρους εργασία ή ακόμα και να την εντάξουμε στο σύνολο του έργου ελαιοχρωματισμού και βαφής, εσωτερικά ή και εξωτερικά της κατοικίας σας.

 

Ολες τις κατηγορίες οικοδομών, από μια αστική κατοικία έως ένα εξοχικό σε περιβάλλον ειδικών απαιτήσεων, από ένα νεόδμητο συγκρότημα γραφείων έως ένα δημόσιο χώρο μαζικής εστίασης, μπορούμε να ανταποκριθούμε με συνέπεια και εγγυημένο αποτέλεσμα ακόμα και στην πιο απαιτητική περίπτωση μόνωσης.

 

Με ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και εντοπισμό των ιδιαιτεροτήτων του, με εφαρμογή νέας γενιάς θερμοκεραμικών στεγανωτικών χρωμάτων χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας και υψηλής αντανακλαστικότητας, τηρώντας όλες τις κατασκευαστικές προδιαγραφές και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας αλλά και προστασίας του κτηρίου και του δομικού υλικού του, παρέχουμε το υψηλότερο ποιοτικό αποτέλεσμα σε όλες τις μορφές μόνωσης